Alles over Allcamps

Allcamps is een Nederlandse organisatie, ons hoofdkantoor is in Waalwijk gevestigd. Van een rustige camping vlakbij een mooi dorpje tot een grote camping met meerdere zwembaden, mega glijbanen en restaurants: u kunt bij ons met al uw wensen terecht om de ideale camping en stacaravan, luxe bungalow- of lodgetent in Europa te vinden. Samen met onze collega's van zusterorganisaties Roan Camping Holidays en Go4Camp beschikken wij over ruime ervaring én een netwerk van topcampings en touroperators om de beste kampeervakanties voor u te organiseren. De voordelen om uw vakantie direct bij Allcamps te boeken:

Meer dan 500 campings

Met een aanbod van meer dan 500 campings en 800 types stacaravans en luxe bungalow- en lodgetenten in Europa is Allcamps uitgegroeid tot dé campingspecialist in Nederland. Uniek aan Allcamps is dat wij ook de accommodaties van andere – zorgvuldig geselecteerde - Europese organisaties op topcampings aanbieden (o.a. van Roan, Go4Camp, Elle Vacanze, Gebetsroither, Venue Holidays, Kel Air, Siesta Holidays, Rent-a-Tent, Albatross, Homair en Quest en France).
Keuze uit meer 
dan 400 campings
Allcamps is aangesloten
bij SGR, ANVR en 
het Calamiteitenfonds
Géén reserveringskosten

Persoonlijk contact en ervaring

Net als bij onze zusterorganisaties Roan Camping Holidays en Go4Camp (Zoover awards 2013, 2014 én 2015 - Beste Aanbieder Campingvakanties) is service vanzelfsprekend en houden wij van persoonlijk contact. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een persoonlijk advies. Onze ervaren verkoop- medewerkers bezoeken de campings regelmatig en kunnen u daarom net dat ‘beetje extra’ advies op maat geven.
Uitstekende service en kennis 
over de verschillende 
bestemmingen
Keuze uit meer dan 800
verschillende stacaravans en 
luxe bungalow en lodgetenten
Eenvoudig alle prijzen én 
beoordelingen vergelijken