Alles over Allcamps

Allcamps is een Nederlandse organisatie, ons hoofdkantoor is in Waalwijk gevestigd. Van een rustige camping vlakbij een mooi dorpje tot een grote camping met meerdere zwembaden, mega glijbanen en restaurants: u kunt bij ons met al uw wensen terecht om de ideale camping en stacaravan, luxe bungalow- of lodgetent in Europa te vinden. Wij beschikken over ruime ervaring én een netwerk van topcampings en touroperators om de beste kampeervakanties voor u te organiseren. Genoeg redenen om uw vakantie direct bij Allcamps boeken: 

Keuze uit meer dan 650 campings

Allcamps is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Géén reserveringskosten

Uitstekende service en kennis over de verschillende bestemmingen

Keuze uit meer dan 800 verschillende stacaravans, luxe bungalowtenten en lodgetenten

Eenvoudig alle prijzen én beoordelingen vergelijken

Meer dan 650 campings

Met een aanbod van meer dan 650 campings en 800 types stacaravans, luxe bungalowtenten en lodgetenten is Allcamps uitgegroeid tot dé campingspecialist in Europa. Uniek aan Allcamps is dat wij ook de accommodaties van andere – zorgvuldig geselecteerde - Europese organisaties op topcampings aanbieden (o.a. Roan, Go4Camp, Eurocamp, Al Fresco, Homair, Human Travel, Gebetsroither, Venue Holidays, Kel Air, Siesta Holidays, Rent-a-Tent, Albatross en Quest en France)

Persoonlijk contact en ervaring

Onze service is vanzelfsprekend en wij houden van persoonlijk contact. Wij gaan natuurlijk ook zelf op vakantie op de campings die wij aanbieden. Daarnaast bezoeken onze ervaren verkoopmedewerkers de campings regelmatig tijdens studietours en kunnen u daarom net dat ‘beetje extra’ advies op maat geven.U kunt ons altijd bellen of mailen voor een persoonlijk advies.