Zwitserland is een schitterende vakantiebestemming. Zo vindt u hier de prachtige Alpen en is er ruim 50.000 kilometer aan wandelpaden. Bent u een echte natuurliefhebber? Dan is onze camping in Zwitserland zeker een aanrader. Hier is voor de actieve vakantiegangers onder ons genoeg te beleven. Zo zijn er vanaf onze kleine camping in Zwitserland diverse uitstapjes naar Interlaken en het pretpark Mysteriepark mogelijk.

Campings in Berner-Oberland

In Berner-Oberland biedt Allcamps camping Manor Farm aan. Deze camping ligt direct aan het schitterende Thunermeer met een eigen zandstrand. Daarnaast is er een mooi zwembad met glijbaan voor uren waterplezier. Ook kunt u diverse watersporten op de camping beoefenen zoals vissen, surfen en kanoën. Verder ligt ook de mooie stad Interlaken in de buurt. 


Praktische informatie over Zwitserland

Hier vindt u praktische informatie voor als u op vakantie gaat naar Zwitserland:

Hoofdstad van Zwitserland: Bern

Munteenheid: Zwitserse frank (CHF)

Tijdsverschil: Geen met Nederland

Aantal inwoners: Ca. 8 miljoen

Religie: 42% katholiek, de rest valt onder overig

Regeringsvorm: Direct democratische republiek

De taal in Zwitserland

In Zwitserland wordt Duits gesproken. In enkele delen van het land wordt ook Frans en Italiaans gesproken.


Het klimaat in Zwitserland

Zwitserland heeft verschillende klimaten. Zo is er in de hogere delen van de Alpen een hooggebergteklimaat en een mediterraan klimaat in het kanton Ticino. 


Het vervoer in Zwitserland

Onze campings in Zwitserland zijn goed te bereiken per auto. De wegen zijn over het algemeen goed. Vergeet niet een vignet te kopen alvorens u naar Zwitserland gaat. 


Het eten in Zwitserland

De Zwitserse keuken kent vele variaties. Zo is de fondue en de raclette internationaal bekend. Verder is het aardappelgerecht Rösti erg populair. 


Bezienswaardigheden in Zwitserland

Vanaf onze campings in Zwitserland kunt u veel ondernemen. Zo kunt u een bezoek brengen aan de stad Interlaken waar onze camping in Zwitserland vlakbij ligt. Daarnaast kunt u ook een boot huren om optimaal te genieten van de schitterende natuur en het Thünermeer


Boek nu uw camping in Zwitserland bij Allcamps en betaal geen reserveringskosten!