De Costa Dorada wordt ook wel de ‘Gouden kust’ van Spanje genoemd. Met een kuststrook langer dan 200 kilometer kunt u hier heerlijk genieten van de zon. Aan de Costa Dorada vindt u de bekende badplaatsen Salou, Sitges en Tarragona. Maar de Costa Dorada heeft meer te bieden dan alleen strand en zon. Het binnenland is minstens zo interessant. Proef hier de typische Spaanse cultuur en geniet op één van onze campings aan de Costa Dorada. 

Te zien en te doen aan de Costa Dorada

In de omgeving van onze campings aan de Costa Dorada is er genoeg te zien en te doen. 

Breng tijdens uw vakantie aan de Costa Dorada zeker een bezoek aan de oude stad Tortosa. Hier treft u een aantal interessante bezienswaardigheden zoals de bijna zestig meter hoge Castillo de la Zuda. In de avond is dit kasteel prachtig uitgelicht. Vergeet dus zeker niet uw camera mee te nemen. 

Een leuk uitje voor het hele gezin is een bezoek aan het bekende pretpark Port Aventura. Dit stoere pretpark kunt u vlakbij Salou vinden. In de zomer kunt u tot middernacht in dit park verblijven. In Port Aventura vindt u talloze attracties. Een echte blikvanger is de Shambhala, de hoogste achtbaan van Europa. 

Daarnaast kunt u vanaf onze campings aan de Costa Dorada gemakkelijk het mooie Barcelona bereiken. Onze campings liggen ongeveer een uur verwijderd van deze bruisende stad. Bezoek de Sagrada Familia of het schitterende voetbalstadion van FC Barcelona. 

Verder kunt u tijdens uw vakantie aan de Costa Dorada de prachtige Ebro Delta bezoeken. Dit natuurpark heeft vele vogelsoorten en een rijke flora en fauna. Tip voor het hele gezin: Ga mee op een Delta Cruise en geniet van alle natuur. 


Comfortabel kamperen aan de Costa Dorada

Allcamps heeft een zeer uitgebreid aanbod van campings aan de Costa Dorada. 

Zo is camping Playa Montroig echt een aanrader. Deze camping ligt direct aan een prachtig zandstrand. Overal op de camping treft u mooi aangelegde tropische tuinen. Aan het strand kunt u een heerlijk verkoelend drankje nemen terwijl u geniet van het uitzicht. 

Daarnaast is ook camping Sanguli in Salou een topbestemming. Deze camping heeft maar liefst vier prachtige zwembaden met glijbanen. Barcelona ligt slechts op één uur rijden van de camping. Ook het mooie Tarragona ligt dichtbij de camping. Op een steenworp afstand vindt u het gezellige Salou met een levendige boulevard en veel restaurants. 

Daarnaast biedt Allcamps ook een aantal kleine campings aan de Costa Dorada. Wat u ook zoekt, Allcamps heeft het!

Accommodaties aan de Costa Dorada

Allcamps heeft een uitgebreid accommodatieaanbod. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxe ingerichte stacaravan. Hier bent u werkelijk van alle gemakken voorzien. Daarnaast biedt Allcamps op enkele campings ook goed verzorgde bungalows aan. 

Een ding is zeker, met Allcamps beleeft u een geweldige vakantie aan de Costa Dorada!