Campings Slowakije

Ontdek het ongerepte Slowakije - een klein land met een grote diversiteit. U vindt in Slowakije niet alleen interessante steden, maar ook een prachtige natuurlijke rijkdom. In het westen van Slowakije beginnen de Karpaten, een bergketen die zich over het hele land uitstrekt. Het is de moeite waard om een van de negen nationale parken van Slowakije te verkennen. Ga bijvoorbeeld naar het Nationaal Park Slovenský raj, dat bekend staat om zijn kloven, watervallen en grotten. Als u meer zin hebt in een stadswandeling, kunt u de stad Levoca of Bratislava bezoeken. Een vakantie in een stacaravan in Slowakije is een avontuur op zich. Vanuit uw stacaravan, op de luxe camping van uw keuze, heeft u zeker een prachtig uitzicht. Slowakije is zeker een aanrader als u zeven UNESCO werelderfgoederen wilt ontdekken.

Meer over Slowakije

Slowakije is een land dat je moet bezoeken! Zowel vanuit architectonisch, topografisch als gewoon toeristisch oogpunt ligt dit land in Midden-Europa op het kruispunt van Slavische en Germaanse beschavingen. Slowakije, dat sinds 1992 gescheiden is van zijn Tsjechische helft, verdient zeker meer bekendheid. Met 50.000 km² is het land net iets groter dan Nederland, en het is voor 4/5 deel bergachtig en heel landelijk. Er zijn prachtige wandelingen in een nog wilde natuur, vooral in de Tatra of in het Slowaaks Paradijs. Voeg daarbij raften in de zomer, skiën in de winter, talrijke thermale bronnen en enkele van de meest spectaculaire grotten ter wereld, en u weet dat Slowakije ontelbare rijkdommen te bieden heeft!

Cultuur in Slowakije

Slowakije heeft enkele prachtige kastelen, kerken en paleizen in gotische, renaissance- en barokstijl, en niet te vergeten de parels van de Slowaakse architectuur: de houten kerken in het oosten van het land. De belangrijkste steden van Slowakije hebben hun oude wijken gerenoveerd. 7 monumenten zijn geclassificeerd als Unesco-werelderfgoed.

Selecteer datum
2 volwassenen
1camping gevonden
Bekijk op kaart
camping-sojka-resort
1/23
  • Wellnesscentrum met binnen- en buitenzwembad
  • Multifunctioneel sportveld en fitnessruimte
  • Maak kennis met de Slowaakse keuken in het restaurant ter plaatse
  • Bezoek het Tatralandia Aquapark
6beschikbare accommodaties

Vanaf:

€ 119

July 22 - 7 nachten, 2 volwassenen
Pagina 1 van 1