Bent u op zoek naar een zonzekere bestemming om uw vakantie te vieren? Dan is kamperen aan de Côte d’Azur een goede keuze. De Côte d’Azur is één van de meest populaire vakantieregio’s in Frankrijk en dat is natuurlijk niet voor niets. Van authentieke dorpjes tot grote jachthavens… de Côte d’Azur heeft het! Allcamps heeft een ruim aanbod van campings aan de Côte d’Azur. Dichtbij onze campings zijn talloze bezienswaardigheden zodat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw campingvakantie aan de Côte d’Azur. 

Te zien en te doen aan de Côte d’Azur

Aan de Côte d’Azur is er genoeg te zien en te doen. Zo kunt u vanaf onze campings aan de Côte d’Azur een bezoek brengen aan het beroemde Saint-Tropez. Deze plaats staat symbool voor het rijke leven aan de Côte d’Azur. De stranden en de grote haven waar in de zomer de grootste en meest exclusieve jachten aangemeerd liggen, is een echte must-see. 

Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan de dwergstaat Monaco. Hier kunt u gerust een volledige dag voor uittrekken. Er is namelijk genoeg te zien en te doen in Monaco. Wat u zeker niet kunt missen is het prachtige paleis en het wereldberoemde Monte Carlo Casino. 

Ook de stad Antibes is een bezoek waard. Deze stad heeft een mooie oude binnenstad en een schitterende jachthaven. Als u een bezoek brengt aan Antibes, dan is het Picasso museum een aanrader. Hier vindt u tweehonderd werken van de bekende schilder.


Comfortabel kamperen Côte d’Azur

Allcamps heeft een uitgebreid aanbod van luxe campings aan de Côte d’Azur. Bij Allcamps vindt u aan de Côte d'Azur zelfs een aantal campings aan zee, wat voor deze regio best bijzonder is.

Zo raden wij u zeker camping Les Prairies de la Mer aan. Deze grote camping in de buurt van St. Tropez en Port Grimaud ligt pal aan zee, maar u vindt hier ook een geweldig aquapark.

Kijk ook eens naar camping Ecolodge L’Etoile d’Argens. Deze topcamping heeft drie zwembaden en is bijzonder groen te noemen. Vanuit deze camping kunt u dagtrips maken naar Nice, Cannes en Fréjus. 

Daarnaast raden wij ook de kleinere camping Le Saint Louis aan. Deze camping ligt wat meer in het binnenland. Hier vindt u een leuk zwembad en deze camping heeft een ideale ligging voor als u veel wilt zien van de omgeving. U kunt van hieruit bijvoorbeeld gemakkelijk Cannes bezoeken.

Accommodaties aan de Côte d’Azur

Wij bieden verschillende accommodaties op onze campings in Zuid-Frankrijk aan de Côte d’Azur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxe stacaravan. Daarnaast biedt Allcamps ook volledig ingerichte tenten waar u werkelijk van alle gemakken bent voorzien.

Wat u ook kiest, bij Allcamps beleeft u een geweldige vakantie aan de Côte d’Azur!