Voor een vakantie in Zuid-Holland moet u natuurlijk vooral aan de kust zijn. Scheveningen, Kijkduin, het strand en de duinen. Maar er is meer! Tijdens uw vakantie in Zuid-Holland brengt u zeker ook een bezoekje aan een van onze steden: Den Haag, Leiden of Delft. Ook een uitstapje naar Kinderdijk of de bollenstreek mag niet ontbreken. Kortom, genoeg te doen! Een camping in Zuid-Holland is niet zo moeilijk te vinden. Bij Allcamps vindt u alle campings bij elkaar voor een vakantie in een van de bruisendste delen van het land. Op al onze campings in Zuid-Holland kunt u een bungalowtent of stacaravan huren, bijvoorbeeld op camping Duinrell. 

Meer over Zuid-Holland

U vindt bij Allcamps maar liefst 10 campings in Zuid-Holland. Sommigen liggen aan zee, maar ze zijn ook te vinden bij de bollenvelden of op het eiland Goeree-Overflakkee. Zuid-Holland is een heel veelzijdige provincie. Volg een van de vele wandelroutes door de duinen, bezoek een stad of een pretpark, of pak de fiets en maak een tocht langs molens en bollenvelden. Shoppen of een museum bezoeken kan in een van de grote steden. Met kinderen is Naturalis, het Omiversum, Madurodam of Corpus een leuk dagje uit. Of bezoek het circuit van Zandvoort. U combineert dat met een dagje strand of een duinwandeling. Bekijk gauw onze campings in Zuid-Holland.

Campings in Zuid-Holland

De 10 campings die Allcamps in Zuid-Holland aanbiedt, zijn heel verschillend. U vindt er hele grote parken, zoals Duinrell, maar er is ook een aantal kleine campings, zoals Duinresort Dunimar, met maar 90 plaatsen. Lekker rustig!

In de buurt van de populaire badplaatsen Noordwijk en Katwijk ligt Vakantiepark Koningshof. Net zoals veel andere parken beschikt Koningshof over een overdekt zwembad.