Beleef een kampeervakantie aan de Costa da Prata in Portugal! Aan de zilverkust van Portugal wachten u heerlijke zandstranden, prachtige natuur en veel zonnige dagen. De Costa da Prata, met zijn brede zandstranden en milde temperaturen, ligt tussen Lissabon en Porto. Hier heeft u de mogelijkheid om verschillende watersporten uit te proberen of gezellige vissersdorpjes te bezoeken.

Meer over de Costa da Prata

Aan de Costa da Prata is het klimaat mild en de temperaturen heerlijk, in de zomer rond de 20-30 graden. Het aangename klimaat zorgt er ook voor dat er in de omgeving veel  lekker fruit en goede groenten te vinden zijn. Het klimaat maakt het zowel in de vroege zomer als in de nazomer aantrekkelijk voor wandelaars.

Bezoek de voormalige hoofdstad van het gebied, Coimbra, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Tegenwoordig is de stad een levendige universiteitsstad waar geschiedenis, cultuur en architectuur samenkomen. U kunt ook een bezoek brengen aan het Venetië van Portugal, Aveiro, waar gezellige grachten door de stad slingeren. Hier is genoeg te zien en te beleven voor het hele gezin. Musea, restaurants, cafés en winkels met porselein en kristal behoren tot de dingen die de stad Aveiro te bieden heeft.

Bekijk ook onze andere prachtige bestemmingen in Portugal.