Het Balatonmeer is één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Hongarije. Het Balatonmeer is het grootste meer van midden-Europa. In de zomer heeft het water een constante temperatuur tussen de 20 en 26 graden. Zo kunt u heerlijk genieten op één van onze campings aan het Balatonmeer. Allcamps heeft verschillende campings aan het Balatonmeer. Zo vindt u altijd een camping die bij uw past!

Te zien en te doen aan het Balatonmeer

Tijdens uw vakantie aan het Balatonmeer is er genoeg te doen. Het meer leent zich uitstekend voor het beoefenen van diverse watersporten. Zo kunt u hier bijvoorbeeld een mooie zeiltocht maken. Ook is het bij een aantal campings aan het Balatonmeer mogelijk om waterfietsen te huren of te vissen. Daarnaast kunt u schitterende wandelingen en fietstochten langs het meer maken. 

Verder kunt u vanaf onze campings aan het Balatonmeer een bezoek brengen aan het prachtige Budapest. De Hongaarse hoofdstad biedt vele musea, een levendig uitgaansleven en mooie vergezichten. In de winkelstraten Vaci Utca en Fashion Street zullen shoppingliefhebbers hun hart ophalen. 

Een ding staat vast, met Allcamps beleeft u een onvergetelijke vakantie aan het Balatonmeer!


Comfortabel kamperen aan het Balatonmeer

Allcamps heeft een gevarieerd aanbod van campings aan het Balatonmeer. 

Zo raden wij u zeker camping Pelso aan. Deze kleine familiecamping ligt aan de noordoostzijde van het Balatonmeer. Op de camping zijn diverse sportmogelijkheden waaronder voetbal, volleybal, minigolf, pingpong en tennis. Op loopafstand van de camping vindt u verschillende restaurants waar u heerlijk kunt eten. Ook zijn er diverse barretjes waar u gezellig wat kunt drinken.

Daarnaast raden wij u camping Aranypart aan. Deze camping ligt op slechts 5 kilometer van het levendige Siófok. Ook is er naast de camping een groot waterparadijs gelegen waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Tijdens het hoogseizoen is er bovendien een uitgebreid animatieprogramma. 


Accommodaties aan het Balatonmeer

Op onze campings aan het Balatonmeer bieden we verschillende accommodaties. 


Zo kunt u kiezen voor één van onze luxe stacaravans waar u werkelijk van alle gemakken bent voorzien. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een volledig ingerichte bungalow. 


Wat u ook kiest, bij Allcamps weet u zeker dat u goed zit!