Zoek en boek uw ideale camping
Periode
Bestemming
Soort accommodatie
14
Gevonden camping(s)
Zoekfilter wissen

De voordelen van Allcamps

Géén reserveringskosten
Keuze uit 500+ campings
Ruime keuze accommodaties
Uitstekende service en kennis!

Campings Istrië

Met een kustlijn van maar liefst 445 km is Istrië een geliefde vakantiebestemming. Maar hier kunt u veel meer dan alleen ontspannen aan het strand. Zo zijn er talloze watersportmogelijkheden en kunt u ook goed mountainbiken en bergbeklimmen in de omgeving van onze camping in Istrië. Beleef het deze zomer zelf en boek één van onze campings in Istrië! 
Meer informatie

Te zien en te doen in Istrië

U hoeft zich geen moment te vervelen in Istrië. In de omgeving van onze campings is er genoeg te doen. Wat u zeker niet kunt missen tijdens een campingvakantie in Istrië is het Brijuni Nationaal Park. Dit is een eilandengroep van 14 mooie eilanden die vanuit Fazana met de boot bereikbaar zijn. 

Daarnaast kunt u vanaf onze campings in Istrië ook een bezoek brengen aan het mooie Rovinj. Deze mooie stad is tegen een heuvel gebouwd. Op het hoogste punt staat de St. Euphemia kerk. Daarnaast kunt u bij de haven heerlijk zitten op een terras. 

Ook kunt u een dag doorbrengen in de oude stad Pula. Hier treft u een zeer oud Romeins Amfitheater waar vroeger gladiatoren het opnamen tegen wilde dieren. Dit amfitheater wordt vaak gezien als een verkleinde versie van het Colosseum in Rome. Zeker de moeite waard dus!

Comfortabel kamperen in Istrië

Allcamps heeft een gevarieerd campingaanbod in Istrië. Van grootschalige campings met veel faciliteiten tot kleine en gezellige familiecampings.

Een aanrader binnen ons aanbod is camping Lanterna. Deze groene camping in Istrië heeft veel te bieden. Deze camping is direct aan een prachtige baai gelegen. Uw kinderen zullen zich urenlang vermaken in de twee zwembadcomplexen. 

Verder is camping Bijela Uvala een prachtige camping binnen ons aanbod. Deze le