Het Gardameer is het grootste meer in Italië. Al onze campings aan het Gardameer worden omringd door prachtige bergen. De schitterende natuur gecombineerd met de vele pittoreske dorpjes maken een campingvakantie aan het Gardameer compleet. 

Te zien en te doen aan het Gardameer

Het Gardameer heeft veel te bieden. Naast dat u hier op een zeer ontspannen manier uw vakantie kunt doorbrengen is er in de omgeving genoeg te zien en te doen. Zo lenen de omliggende bergen zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen of fietstochten. Ook de Monte Baldo bergtoppen zijn een aanrader. Vanaf de top heeft u een prachtig uitzicht over het meer. U kunt naar de top met de kabelbaan die begint in Malcesine. 

Daarnaast kunt u tijdens een vakantie aan het Gardameer ook een bezoek brengen aan de steden Milaan, Venetië en Verona. Vanaf onze campings aan het Gardameer zijn deze steden gemakkelijk te bereiken. Mocht u in Verona zijn, bezoek dan zeker de arena die bekend staat om de prachtige opera voorstellingen. In Milaan kunnen de shoppingliefhebbers hun hart ophalen. Hier vindt u talloze bekende modewinkels.

Ook voor de echte durfals is er genoeg te doen. Zo kunt u een bezoek brengen aan het pretpark Gardaland vlakbij Lazise. Gardaland is tevens het grootste pretpark van Italië. 

Comfortabel kamperen aan het Gardameer

Het Gardameer is een prachtige kampeerbestemming waar jong en oud zich zeker zal vermaken. Allcamps heeft een uitgebreid aanbod van campings aan het Gardameer. Zo raden wij u zeker camping Bella Italia aan. Deze camping aan het Gardameer is al jaren één van onze toppers. Camping Bella Italia heeft een groot zwemparadijs en is bovendien direct aan het Gardameer gelegen. Daarnaast is er een enthousiast animatieteam dat verschillende shows en activiteiten organiseert. 

Ook als u liever de voorkeur geeft aan een kleine camping aan het Gardameer, dan hebben wij genoeg te bieden. Camping Piantelle is een echte aanrader. Deze camping ligt direct aan het Gardameer. In de omgeving liggen karakteristieke dorpjes die een bezoek waard zijn. Ook een bezoek aan het mooie Verona behoort tot de mogelijkheden. 

Accommodaties aan het Gardameer

Verder kunt u op onze Gardameer campings kiezen uit verschillende luxe accommodaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen een luxe stacaravan huren aan het Gardameer. Daarnaast biedt Allcamps ook luxe lodgetenten waar u van alle gemakken bent voorzien. Verder vindt u in ons aanbod ook ingerichte bungalowtenten die garant staan voor een onvergetelijke vakantie.

Wat u ook kiest, bij Lux-Camp beleeft u een topvakantie aan het Gardameer!