Tendi glampingtenten boeken bij Allcamps

Zoekt u een campingvakantie vol luxe, boek dan een glamping tent van Tendi! Bij Allcamps vindt u een breed scala aan luxe tenten op de beste campings in Europa, met eigen keuken, comfortabele bedden en een gezellig terras, en sommige tenten hebben zelfs een eigen badkamer! Reken verder op activiteiten, natuur en mooie ervaringen, want Tendi heeft de populairste campings geselecteerd voor hun tenten. Dus ga naar Zweden, Duitsland, Frankrijk of Italië en geniet van een campingvakantie die net een beetje anders is dan anders. Tendi is één van de vele partners waar Allcamps mee samenwerkt. Bij Allcamps kunt u luxe safari-lodgetenten van Tendi online reserveren zodat u zeker bent van uw plaats op de camping met Tendi. Ga op glampingvakantie met Allcamps! U vindt de safari-lodgetenten op maar liefst 29 campings. U wordt ontvangen door de receptie van de camping zelf en de medewerkers brengen u naar uw eigen accommodatie. Ook als u vragen heeft of meer tips wil over de omgeving dan kan de receptie u bijna altijd verder helpen! De safari-lodgetenten van Tendi zijn speciaal voor u geselecteerd en voldoen aan alle strenge eisen die Allcamps stelt bij de selectie van de verschillende organisaties. En bij Allcamps betaalt u geen reserveringskosten! Hieronder vindt u de populairste campings van Tendi:

Glamping met Tendi bij Allcamps

Glamping is een luxe vorm van kamperen, waarbij je niet hoeft in te leveren op luxe en comfort, ook al bent u op een campingvakantie. U krijgt al het beste van een kampeervakantie met natuur, activiteiten en samenzijn met het gezin, zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit van uw accommodatie. Tendi biedt namelijk goed ingerichte tenten met echte vloeren, boxspringmatrassen en een complete keuken. U vindt Tendi tenten op verschillende van Allcamps meest populaire campings in Europa.  

Kies uit verschillende soorten tenten

Er zijn drie soorten tenten: safaritent, safaritent met badkamer en lodgetent met badkamer, die variëren in grootte. De glamping tenten zijn gemaakt van robuust en waterdicht materiaal en zijn volledig ingericht. In de keuken vindt u een gasfornuis, een koelkast met vriezer en al het nodige keukengerei dat u nodig heeft tijdens uw glampingvakantie. Ook zijn er onder andere elektrische lampen en stopcontacten voor het opladen van uw elektronische apparatuur.

Landen en kamperen in Europa met Tendi

U vindt Tendi-tenten op zorgvuldig geselecteerde campings in de mooiste gebieden van Europa. De gebieden zijn zeer divers en verspreid over verschillende Europese landen, zodat u een kampeervakantie kunt hebben die past bij uw smaak en voorkeuren. Tendi biedt glamping aan in de populaire kampeerlanden Frankrijk en Italië. Ook in Duitsland en Zweden kunt u genieten van de accommodaties van Tendi.