Campings Italië aan zee

Bent u op zoek naar een camping aan zee in Italië? Die zijn er volop! Prachtige campings met allerlei voorzieningen, en bovendien direct aan zee. Voor veel gezinnen is een verblijf op een camping direct aan het strand in Italië de leukste manier om de vakantie door te brengen. Lange dagen aan het strand, dat is pas genieten!

Vakantie in Italië aan zee

Lekker zwemmen, zonnen op het strand en daarna een pizzaatje eten bij uw stacaravan, dat klinkt als een heerlijke relaxte vakantie. Tot slot 's avonds nog een wijntje op uw veranda of een wandeling langs het strand bij de ondergaande zon en u weet waarom een camping in Italië aan zee hoog op het lijstje staat van vele vakantiegangers. 

Of u nu kiest voor de Middellandse zee (de westkant van Italië, Toscane) of de Adriatische kust (de oostkant van de laars), beide kusten kennen zandstranden. Maar heeft u wel eens gedacht aan een vakantie op een van de eilanden, zoals Sardinië of Sicilië? Hier vindt u nog ongerepte en rustige zandstranden waar u het authentieke Italië beleeft.

Wilt u wel graag aan het water vakantie vieren, maar niet aan zee? Kies dan voor een van de Italiaanse meren, zoals het Lago Maggiore of het Gardameer.