Campings Shkodër

Shkodër is een levendige stad in het noorden van Albanië, waar u geschiedenis, cultuur en natuur kunt ontdekken. Geniet van een campingvakantie in deze betoverende regio, waar onder andere het grootste meer van de Balkan, prachtige berglandschappen, historische bezienswaardigheden en avontuurlijke activiteiten op u wachten.

Te zien en de doen in de omgeving van Shkodër

Verken de historische charme van Shkodër, waar u kunt dwalen door de smalle straatjes van de oude binnenstad en de fascinerende mix van architectuur kunt bewonderen, van middeleeuwse kastelen tot Ottomaanse moskeeën. Bezoek het beroemde Rozafa Kasteel, hoog boven de stad gelegen, en geniet van een panoramisch uitzicht over de regio.

Maak een boottocht op het Shkodërmeer, het grootste meer van de Balkan, en ontdek de natuurlijke schoonheid van deze adembenemende bestemming. Peddel langs schilderachtige dorpjes, observeer het rijke vogelleven en geniet van de rust en sereniteit van het water.

Breng een bezoek aan de nabijgelegen bergen en nationale parken, waar je kunt wandelen door prachtige bossen, kristalheldere rivieren kunt ontdekken en kunt genieten van spectaculaire uitzichten over de omgeving. Avontuurlijke vakantiegangers kunnen mountainbiken, raften of zelfs paragliden in de omgeving.

Met Allcamps kunt u genieten van een onvergetelijke campingvakantie in Shkodër en omgeving.

Selecteer datum
2 volwassenen
0campings gevonden