Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance

Wij raden u aan een Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. U heeft dan een prima dekking zonder eigen risico. Uw reserveringsnummer is tevens uw polisnummer.

Kortlopende Reisverzekering
Met een goede reisverzekering gaat u met een gerust gevoel op vakantie. De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is zeer geschikt wanneer u minder dan 15 dagen per jaar op vakantie gaat. De verzekering is uiterst compleet en bestaat uit de volgende onderdelen: S.O.S.-kosten, reisongevallen, reisbagage en medische kosten.

Premie reisverzekering:
- € 2,00 per persoon per dag
- Kinderen t/m 4 jaar gratis meeverzekerd
- Poliskosten € 5,00 per verzekeringsbewijs
- Geld en reischeques meeverzekeren. € 0,50 per dag
 
Kortlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering
Daarnaast kunt u de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering afsluiten (6% van totale reis- en/of huursom). Als u de reis moet annuleren of voortijdig afbreken, dan krijgt u niet alleen de niet gebruikte dagen, maar 100% van uw reissom vergoed. U kunt de annuleringsverzekering afsluiten binnen 7 dagen na boeking.

Premie annuleringsverzekering:
- 6% van de reissom
- Assurantiebelasting 21% van de verzekeringspremie en poliskosten
- Poliskosten € 5,00 per verzekeringsbewijs
- Afsluiten binnen 7 dagen na boeking
 
Uitstekende dekking
Met de reisverzekering van Allianz Global Assistance bent u uitstekend gedekt bij hulp in nood, reisongevallen, reisbagage en medische kosten. De annuleringsverzekering komt tot uitkeer bij onder andere ernstige ziekte, ongeval of overlijden van uzelf of uw medereizigers, echtscheiding en zwangerschap.
 
* De Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering is alleen af te sluiten voor gasten woonachtig in Nederland.

Allianz Global Assistance Pechhulp 
Als u met uw eigen auto op vakantie gaat, sluit dan een goede pechhulp verzekering af. Met Allianz Global Assistance Pechhulp bent u verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg, in heel Europa! Geldig tijdens de vakanties, maar óók daarbuiten, U heeft één noodnummer en kunt vertrouwen op de geruststellende gedachte dat hulpverleners altijd klaar staan om u te helpen. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke premie. Sluit nu af en kies voor een ingangsdatum die u het beste uitkomt

* De Allianz Global Assistance Pechhulp is niet af te sluiten voor gasten woonachtig in België.

Voor meer informatie over de prijzen kunt u telefonisch contact opnemen via 0416-849853

Hulp nodig?

Heeft u via ons een reisverzekering of annuleringsverzekering afgesloten bij Allianz Global Assistance, en heeft u hulp nodig? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met de Nederlandstalige alarmcentrale op het nummer 020 – 592 9292. Vanuit het buitenland belt u 003120 – 592 9292. De medewerkers zitten klaar om u te helpen.

Uw schade melden kan online via https://www.allianz-assistance.nl/service-en-claims/schade-melden.html.
Vragen omtrent uw schade kunt u stellen via: 020 - 5929890