Boek veilig en zonder risico met onze Covid-garantie

We hebben gezien dat campingvakanties de afgelopen zomer populair en probleemloos waren. Hoewel Covid-19 nog niet de wereld uit is, voorzien we dat ook komende zomer de camping onverminderd populair blijft. Voor nog meer zekerheid bieden we u voor de zomer van 2022 bij heel veel accommodaties weer de unieke Covid-garantie aan, waarbij u kunt kiezen uit:

'Uw geld terug, een voucher + 5% of kosteloos omboeken'

Ziet u dit logo bij uw gekozen accommodatie, dan profiteert u automatisch van deze garantie. Wat de gratis Covid-garantie precies inhoudt, leest u hieronder:

Zeker boeken met de Covid-garantie

4 weken - 1 week voor aankomst

Bij de onderstaande COVID gerelateerde reisbeperkingen die gelden tussen 4 weken en 1 week voor aankomst is de Covid-garantie van toepassing: 

 • Uw vakantieland/regio, doorreisland of camping is niet toegankelijk (lockdown), waardoor het onmogelijk is om de camping te bereiken, ook niet als u in het bezit bent van een Digitaal Corona Certificaat
 • Er zijn reisbeperkingen opgelegd, waardoor het niet is toegestaan om te reizen vanuit het land/de regio waar u woont, ook niet als u in het bezit bent van een Digitaal Corona Certificaat.
 • Er geldt een negatief reisadvies met quarantaineverplichting op uw bestemming of bij terugkeer in Nederland

Wordt tussen 6 dagen - 1 dag (12.00 uur) voor aankomst een van bovenstaande reisbeperkingen nieuw afgekondigd? Dan profiteert u ook van de Covid Garantie.

De Covid-garantie is niet van toepassing indien:

 • U niet mag reizen of in quarantaine moet (op vakantie of bij thuiskomst) omdat u, of iemand uit uw reisgezelschap >12 jaar, niet (of onvoldoende) gevaccineerd is. Het niet hebben van een coronavaccinatie valt binnen de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.  
 • Er een negatief reisadvies geldt, maar u wel mag reizen zonder quarantaineverplichting met een Digitaal Corona Certificaat

Let op: 

 • om gebruik te kunnen maken van de omboekings-, voucher- of terugbetalingsregeling, dienen de reisbeperkingen op de dag van de omboeking of annulering van kracht te zijn.
 • Indien u kiest voor omboeken en de gewijzigde reis is goedkoper, dan rekenen wij de op dat moment geldende annuleringskosten over het prijsverschil.
 • We raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten die ook dekking geeft als u moet annuleren omdat u, of een van uw reisgenoten, Covid-19 heeft, zoals onze verzekering van Campez Couvert
 • Indien u uw vakantie meer dan 28 dagen voor aankomst wilt annuleren, zijn de gebruikelijke boekingsvoorwaarden van toepassing.


U heeft de keuze uit een van onderstaande opties:

Terugbetaling

Als uw vakantie niet door kan gaan vanwege een van de bovengenoemde COVID-gerelateerde reisbeperkingen, garanderen wij een volledige terugbetaling binnen 5 werkdagen. Deze garantie geldt voor nieuwe boekingen voor het seizoen 2022, ook voor boekingen die eerder dit jaar zijn gemaakt.

Gratis omboeken

Als u niet op vakantie kunt als gevolg van de bovenstaande COVID-gerelateerde reisbeperkingen, heeft u de mogelijkheid om uw vakantie om te boeken naar een van onze andere topcampings of naar een andere datum zonder wijzigingskosten.


Voucher + 5%

Als u niet op vakantie kunt als gevolg van de bovengenoemde COVID gerelateerde reisbeperkingen, bieden wij u een voucher voor het betaalde bedrag + 5% extra korting, te gebruiken in 2022 of 2023

Onze standaard voorwaarden

geldig voor alle accommodaties:

 • Laagste Prijs Garantie
 • Geen reserveringskosten!

Uw geld is veilig

Lid ANVR/SGR

Bij Allcamps is uw boeking in veilige handen. Wij zijn lid van het ANVR en het SGR. Daarom bent u, als reiziger, ervan verzekerd dat uw geld veilig is, mocht onze organisatie in financiële problemen komen. 


Gratis wijzigen

Gratis uw boeking wijzigen

Een andere camping, een andere accommodatie of een heel ander land? Tot 8 weken voor aankomst is dat in veel gevallen geen probleem. Neem contact op met onze reisspecialisten voor meer informatie.