Extra's

Hoe weet ik welke extra's ik geboekt heb en welke inclusief zijn?

 • Extra's kunnen tijdens het maken van de boeking worden bijgeboekt.
 • Als u Extra's heeft bijgeboekt (bv. bedlinnen en handdoeken) vindt u deze op uw voucher onder het kopje "Extra's en Toeslagen". Hieronder vindt u ook alle Extra's die inclusief zijn. 
 • Extra's die niet op uw voucher staan, zijn niet voor u aanwezig in de accommodatie.

Kan ik ter plaatse nog Extra's bijboeken?

 • In veel gevallen is dit niet mogelijk. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we u de extra’s altijd vooraf bij te boeken. De voorraad van kinderbedjes, kinderstoelen, handdoeken, bedlinnen, etc. is vaak beperkt.

Hoe betaal ik mijn Extra's ? 

 • Vaak zijn Extra's al vooraf betaald bij het maken van de boeking. Houdt u er rekening mee dat sommige Extra's bij aankomst op de camping betaald dienen te worden, indien deze nog niet vooraf zijn betaald. Deze informatie staat onder "Extra's en Toeslagen" op uw voucher.

Waar en tot wanneer kan ik Extra's bijboeken? 

 • U kunt meestal tot maximaal 3 weken voor vertrek Extra's bijboeken per mail via info@allcamps.nl.
 • In veel gevallen dienen deze Extra's per omgaande betaald te worden. Dit kan via ons online klantenportaal.


Past het campingbedje in één van de slaapkamers ?

 • Het is haast nooit mogelijk om het babybedje in de ouderslaapkamer te plaatsen, daar is simpelweg te weinig ruimte voor. In een kinderkamer kan dit vaak wel. Als er twee 1 persoonsbedden in de kamer staan, kunnen deze op elkaar gelegd worden of kan 1 bed op z'n kant gezet worden,  waardoor er ruimte ontstaat voor het campingbedje. Soms kunnen de bedden ook onder elkaar geschoven worden, waardoor één van de 1 persoonsbedden bruikbaar blijft. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de ruimte wel erg beperkt wordt in beide gevallen. Het is altijd mogelijk om het campingbedje in de woonkamer te plaatsen.


Beschikt het kinderbedje over een matras en linnengoed ?

 • Een kinderbedje betreft altijd een campingbedje, deze beschikken niet over een volwaardig matras. Bij diverse (online) winkels zijn reismatrasjes te koop, deze kunt u eventueel aanschaffen en meenemen om het comfort van uw kindje te vergroten. Linnengoed dient u altijd zelf mee te nemen. Ook als u een bedlinnenpakket reserveert, is dit nooit inclusief bedlinnen voor het campingbedje.


Mag ik een bijzettentje plaatsen?

 • Dit is in sommige gevallen toegestaan, informeert u bij één van onze medewerk(st)ers of het is toegestaan bij de accommodatie die u heeft gereserveerd. Soms weten we dit uit ervaring en soms moeten we dit even voor u navragen. Als het is toegestaan, mag dit bijzettentje niet gebruikt worden om de maximale bezetting te overschrijden. Het bijzettentje mag (als het is toegestaan) maximaal 2 x 2 m zijn.

Zijn dekens/dekbedden en kussens inbegrepen?

 • In de meeste gevallen wel, het komt echter soms voor dat deze niet inbegrepen zijn. U vindt de informatie hierover terug onder het kopje slaapkamer bij de betreffende accommodatie op onze website.

Zijn handdoeken en bedlinnen inbegrepen?

 • Het komt soms voor dat bedlinnen en of handdoeken zijn inbegrepen, u kunt de informatie hieromtrent terugvinden op onze website, bij “extra’s inclusief “of bij “bij te boeken extra’s” of op uw voucher. Het komt ook voor dat de handdoeken en of het bedlinnen niet bij te boeken zijn, u dient deze in dat geval zelf mee te nemen.

Waar moeten we verder nog aan denken? 

 • Indien u zelf bedlinnen meeneemt, houdt u er dan rekening mee dat het tweepersoonsbed vaak een tweepersoonsmatras heeft. Neem altijd de grootste maat mee die u heeft, dan weet u zeker dat deze niet te klein is.  Maar als er dekbedden zijn, zijn dit vaak wel 1 persoons dekbedden. Handig om vooraf te weten !
 • We wijzen u erop dat op sommige campings het bedlinnen bestaat uit wegwerpbedlinnen.