Alles over Allcamps

Hoe is Allcamps bereikbaar?

Ons telefoonnummer is: 0416-849853

U kunt ons telefonisch bereiken op de volgende tijden:
maandag t/m vrijdag: 10.00 - 14.30 uur
zaterdag: 10.00 - 14.00 

U kunt ons ook mailen: info@allcamps.nl
Gedurende het hoogseizoen worden mails 7 dagen per week behandeld.

Daarnaast kunt u ons vinden op social media.
Facebook: https://www.facebook.com/allcamps 
Instagram: https://www.instagram.com/allcamps/ 

Kan ik een brochure bestellen?

Nee, dat is niet mogelijk. Allcamps heeft geen brochure. U kunt al onze campings en ons hele aanbod online vinden en boeken. Onze medewerkers helpen u graag.

Kan ik een losse staanplaats bij Allcamps boeken?

Om tegemoet te komen aan de vele vragen die we hierover kregen, bieden we nu ook kampeerplaatsen aan voor uw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper. Kijk snel bij uw favoriete camping of het (al) mogelijk is om een staanplaats via ons te reserveren. Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op: info@allcamps.nl, we helpen u graag.


Waarom reserveren via Allcamps ?

Allcamps heeft een heel groot en divers aanbod aan campings en accommodaties. Wij werken samen met heel veel partners, waardoor we op de verschillende campings een heel breed aanbod aan accommodaties hebben voor u. Op één camping werken we bijvoorbeeld met misschien wel 8 partners samen, waardoor we accommodaties aan kunnen bieden in vele gradaties, van eenvoudig tot super de luxe. Onze inkopers zijn voortdurend voor u op zoek naar nieuwe mogelijkheden, waardoor er gedurende het hele jaar nieuw aanbod bijkomt. Omdat wij geen eigen accommodaties hebben, kunnen we op deze flexibele manier continue ons aanbod uitbreiden en nog verder verbeteren. Dit is voor u als klant natuurlijk super fijn! Ons salesteam heeft een schat aan ervaring in het aanbieden van reizen en reist elk jaar naar een bestemming af, om de campings met eigen ogen te zien. Dit zorgt ervoor dat er vrijwel altijd iemand van ons team de camping van uw keuze heeft bezocht. We kunnen uw vragen vaak vanuit onze eigen ervaring beantwoorden en mochten we het onverhoopt niet weten, dan vragen we het graag voor u na. Ons team is pas tevreden als u dat bent!


Kunnen we ook langs komen voor het maken van een reservering of om een betaling te doen?

Het kantoor van Allcamps heeft geen baliefunctie, het is dan ook niet mogelijk om langs te komen voor het maken van een reservering of het doen van een betaling. Via de e-mail, telefoon en chatfunctie op social media zijn we u graag van dienst om u te helpen bij het maken van uw keuze. Uw betaling kunt u doen via uw persoonlijke portal of via internetbankieren. U krijgt toegang tot uw persoonlijke portal nadat uw reservering door ons bevestigd is, met uw reserverings- en klantnummer kunt u inloggen zodat u uw reservering kunt inzien en uw betaling(en) kunt voldoen.


Kan ik bij Allcamps solliciteren?

Allcamps heeft geen eigen personeel op campings in het buitenland. Voor eventuele vacatures op ons kantoor in Waalwijk kunt u mailen naar info@allcamps.nl